Recensioner

Här kan ni läsa om vad andra kunder och kursdeltagare har sagt om oss. Använd pilarna för att navigera mellan recensionerna.

 • Vi har byggt eller införskaffat totalt fem träkajaker hos Petruskajak och har bara gott att säga om verksamheten och kajakmodellerna. Byggkurserna där det går att bygga en nästan färdig plywoodkajak på 8 dagar är väldigt givande och ett utmärkt alternativ för den som upplever sig sakna tid, utrymme eller kunnande för att bygga på egen hand. Petrus kompetens och verktygsarsenal hjälper dig att bygga en lättare, mer skräddarsydd och i det stora hela bättre kajak än du kan köpa ute i handeln, förutsatt att du trivs med någon av modellerna som finns att välja på. Dessutom har Petrus ett gudomligt tålamod. Och modellutbudet har fått ett mångsidigt tillskott, i och med att Björn Thomassons Frej har konverterats till en plywood-version.
  Teglund,
 • Tack för att vi rookies fick komma och bygga! Med Petrus råd och hjälp vi kände oss trygga. 8 dagars kurs går fort. Utan Irenés goda mat, vad hade vi gjort? Omtanke, gästfrihet och många skratt. Lyxsemester, som en smäck satt! Bubblorna på väven vi bort trolla. Och vi har verkligen lärt oss att ”rolla”. Under sakkunnig hjälp vi blev klara. Nu blir det ut på vattnet med varsin Frej att fara!
  Helena och Håkan,
 • In September 2016 I packed my caravan to get lost in Sweden for a while. I wanted to spend time by myself, wanted to be outdoors and canoe. By chance, the trip took me to Sommen where I met Petrus and Iréne. We clicked, and I realised that with the expertise of Petrus I could fulfill a longheld dream of building my own Kayak. Looking back, staying with Petrus and Iréne was one of the best decisions of my life: Not only did I build a boat, I also learned how to paddle and roll properly. Plus, I found friendship – and myself. Warm greetings from Austria, Julian
  "A dream comming true!",
 • Dessa fantastiska människor och deras kajaker vill jag gärna rekommendera. Hälsa på! Hyr en liten segelbåt, kanot eller kajak och njut av Sommen och avsluta dagen med en fika hos raraste Petrus och Iréne.
  AnnSophie Sundén, Tranås
 • Jag byggde min Alleq hos Petrus i höstas. Fantastiskt roligt!
  Kjell Munksten, Enköping
 • Petruskajaks verksamhet är helt unik i Sverige!
  Björn Thomasson, Kajaklegendar
 • Petrus kunnande och tillgången på verktyg och allt material gör byggkursen helt oslagbar!
  Louise och Johan Wild, Strängnäs
 • 2010 hade vi varit gifta i 10 år och firade detta genom att åka till Tranås och bygga var sin Black Pearl, storlek small. Vi hoppades att de på sikt skulle bli hanterbara för våra döttrar, då 11, 8, och 6 år gamla. Våra förhoppningar infriades med råge och eftersom vi har tre döttrar saknades det en pärla. Det blev ett påsklov till i Tranås 2011 då vi byggde en pärla i storlek X-small. Genom att gå en 8 dagars kurs hos Petrus blir bygget mycket överskådligt i tid! Petrus kunnande, tillgången på verktyg och allt material gör det hela oslagbart.
  Louise och Johan Wild, Strängnäs