Söndag betyder sista kursdagen. Det är med lite vemod man tar farväl av byggare som blivit klara med sina kajaker, det blir en lite speciell kamratanda när man umgås så intensivt som en byggvecka blir. Leif hade fört bok över antal timmar han tillbringat i verkstan sedan i lördags och han fick ihop nästan 90 timmar, vilket gör att man hinner träffas nästan lika många timmar som om man träffas 2 timmar i veckan under ett helt år.

byggkurs1

Gorm var först på väg hem, han hade tid att passa eftersom han skulle med färjan till Fredrikshamn. Hans Alleq stannade på 18 kg inkl. luckor, sits och fotstöd.

byggkurs2

Leif provsitter Svens Alleq även denna stannade på 18 kg för Sven och Gorm återstår finish slipning och målning, ska bli spännande att se dem färdig målade.

byggkurs3

Här har Sven lastat sin nya kajak och är på väg hem till Göteborg.

Leif har lämnat sin kajak kvar i verkstan för att vi ska slipa och lägga ytterligare ett lager epoxi innan den får åka hem till Karlskoga.

Är du intresserad av att bygga din egen kajak tag kontakt med oss. ring ( 070 227 11 71) eller maila (info@petruskajak.se), om du mailar skicka med ditt telefon nummer så kan jag ringa dig för att besvara frågor. under januari och februari finns vi i verkstan på heltid så det är bara att komma till Tranås och bygga kajaker. mvh Petrus/Petruskajak