Nu har vi vår höstutförsäljning. Det är sju olika modeller som vi nu säljer. Några finns det flera exemplar av och andra endast en. Här följer en kort presentation och är du intresserad och vill veta mer så ring oss på 070-227 11 71

 

Kilo. En skeddakajak för den som har paddlat lite. Passar dej som är upp till 170-180 lång. Sparsamt använda under 2 säsonger. Nu 5000 skr

 

Kajak-Kilo

 

 

 

H2O.  Lång, smal och snabb kajak som fungerar bra både till långfärd, träning och långlopp! Den har roder. Sparsamt använd under 3 säsonger.  Nu 8000 skr

Seabird H2O kajak

Discovery. En mycket bra kajak både för nybörjare och för den som vill ha en trygg och stadig kajak för kortare och längre turer. Kanske för att ha möjlighet att komma ut på sjön vid sommarstugan. Rejäl och tålig kajak i polyeten. Väl använda under 4 säsonger.  Nu 3500 skr
Kajak-Discovery

 

 

 

Sport 600 är en multisportkajak. Snabb och effektiv. För dej som vill ha ett bra träningsredskap. Mycket sparsamt använd under 3 säsonger.  Nu 8000 skr

Seabird Sport 600 kajak

SeaPearl. Den här kajaken liknar Black Pearl men kan ses som mindre extrem och mindre krävande. Den finns lite mer utrymme för knän och fötter och du behöver inte sitta med raka ben. Det är en kajak för lek och rollar men även för dagsturer med liten packning. Använd under 4 säsonger. Nu 7500 skr

 

Kajak-Sea-Pearl

 

 

 

 

Frej. En underbar, lättmanövrerad, lätthanterad, trygg och följsam kajak. Passar både nybörjare och den vana paddlaren, för den som vill ägna sig åt avancerad paddling, rockhopping och roll eller för motionspaddling och dagsturer men även långfärder. Använda endast en säsong. Nu 17000 skr
Kajak-Frej

 

 

 

Scott. En mycket omtyckt kajak för den som paddlat lite och den vane paddlaren. Skädda. Gott om packutrymme. Lämplig som turkajak. Använd endast en säsong.  Nu 6500 skr

Seabird kajak Scott MV i plast