Hösten har kommit till Småland och byggkurserna startar igen.

Nisse, Camilla och Kristoffer är här för att bygga sina egna kajaker. Denna gång blir det en Alleq 52 en Frej 480 och en Frej 510. Dag 3 är det däcksutrustning som gäller, mycket funderande och mätande.

Du kan bygga Alleq52 och Alleq55, Frej 480 och Frej 510, Black Pearl finns i 5 storlekar samt Panthera alla kajaker designade av Björn Thomasson. Det finns även 2 kanadensare vår egen Black river 500 och enmans kanadensaren Kite designad av Green Valley Boat Works.

Fler kurser under hösten
  • Nästa kurs startar den 24 oktober med 1 plats kvar.
  • 7 november startar ytterligare en kurs med 1 plats kvar.
  • 21 november är också en kursstart planerad med 1 plats kvar.
  • Det går också en kurs i december som är fullbokad,

Vi fortsätter kurserna under våren anmäl dig du också.

Är du intresserad hör av dig till Petrus 070 227 11 71