Ni kanske är nyfikna på vad som händer i verkstan när vi inte håller kurser? Då ska jag berätta! 

Just denna veckan är vi i full gång med att förbereda inför nästa kurs som börjar på lördag. Det behöver gjutas luckförsänkningar, sittbrunnsargar, skeddaboxar mm. Så Caisa och Iréne gjuter tillbehör så att det glöder om fingrarna!

Petrus slipar kajaker som har byggts på kurser här hos oss och förbereder dem inför lack, när han har slipat kajakerna så ska de strykas med mer epoxi, och sen slipas igen.

Utöver det så hjälps vi alla åt att bygga färdigt segelbåten som vi bygger på beställning, laga några båtar till kunder som vill få i ordning sina flytetyg till säsongen samt ser till att hålla humöret uppe, låt er inte luras av det veliga vädret mina vänner, SNART ÄR DET VÅR!!! DÅ ska vi ut på vattnet allesammans!

    

 

Må väl, hälsar vi på Petruskajak!