Denna veckan har vi haft fyra byggare på besök, Barbara, Håkan, Jan och Gladys! Det byggs tre Frej och det går som en ångbåtsmaskin! Igår (onsdag) var det dags att sätta ihop däck och skrov och idag laminerar vi skarven på insidan, finklädda och dana! Det är skönt när vi är så många som kan hjälpas åt, Petrus och Caisa förbereder epoxin i skarven medans resten av gänget förbereder remmar att sätta ihop kajakerna med, sedan kan vi tillsammans lägga däcken på plats. 

 

När däcken väl ligger på plats drar man åt remmarna så att epoxin i skarven ”pyser” ut överallt, spacklar i eventuella glipor och sen kör vi insidan dagen därpå! På bilden ovan ser ni vilken fantastisk outfit vi bjuder alla kursdeltagare på under denna dag! 

 

Utöver kajaker så tillverkar vi ju en hel del annat i vår CNC-fräs. Bland annat dessa dryckesbackar som våra kursdeltagare denna veckan blev förtjusta i och gärna ville ha med hem som souvenir! Här ser ni Gladys som putsar på en sådan.