Helgen 3-4/6 finns vi med på Outdoor Festival i Västervik bland många andra utställare. Kom och prova-på-paddla våra Kajaker i trä. Lätta, handbyggda och vackra!

Under helgen kan ni upptäcka, prova-på och tävla inom allt från kajakpaddling till klättring och mycket mer på plats vid Västervik Resort. Området fylls med aktiviteter för hela familjen. En av årets nyheter är en stor hinderbana för barn och unga. Slå dig ner i tältscenen och lyssna på intressanta föredrag och intervjuer från både lokala och nationella outdoorproffs som Renata Chlumska, Johan Skullman, Sven Yrvind, Kåre Ankervik m.fl. Tider släpps i början av vecka 22. På lördagskvällen visar vi dokumentären Havsfilosofen på storbildsskärm utomhus. Filmmys under bar himmel. Lördag 19:00. Under söndagen arrangeras en deltävling i Utomhusmatlagnings-SM. Se några av Västerviks bästa kockar göra upp om en plats i SM-finalen när de lagar mat över öppen eld. Vinnarlaget utses runt klockan 13:00 på söndagen. Man kan även delta i en kajakkortege. Anländ till Västervik Outdoor Festival med stil – i kajak! På lördagen med start klockan 10:00 avgår en kajakkortege från Westerviks Kanotklubb, som paddlar längs Gamlebyviken via Reginelund, Fiskarehamnen, Skeppsbrofjärden, under bron vid Tre bröders sund och vidare mot Korpaholmarna för att sedan angöra stranden vid Saunan på Västervik Resort där festivalen äger rum. Var med från start eller anslut på vägen!