Nu närmar sig starten på uthyrningen! Första helgen i maj är vår öppningshelg! Alltså den 2:a maj. Vi kommer att ha öppet lördagar och söndagar 9-18 fram till midsommar, sen ökar vi! Måndagspaddlingen startar den 4 maj. kom till uthyrningen mellan 17.30-17.55 så att vi kan starta paddlingen kl 18.00. Även vi måste förhålla oss till corona… därför ber vi er att hålla avstånd till varandra, inte vara fler än tre inne i butiken samtidigt och att vara noggranna med hygienen i samband med att vi äter efter paddlingen. När det gäller paddling och att hyra kajaker, kanadensare och motorbåtar hos oss så är alla varmt välkomna till en ny säsong! Att vara utomhus och ta sig till en ö eller en fin vik i Sommen är verkligen något vi kan rekommendera i sommar. Alla behöver frisk luft och naturen gör oss gott. Planera in en ”hemester” i år! Vi hjälper er med val av farkost och ni tar med tält, liggunderlag och sovsäck, mat och stormkök och lite kläder. Tillsammans är vi starka!