Det är nu några fler kurser inplanerade. Men jag skriver här alla kursdatum, även de som finns med i tidigare nyheter. Den närmaste är den som börjar på lördag den 12/11. Där finns det en plats kvar! Nästa tillfälle är 26/11-4/12 där det finns tre platser kvar. Sen fick vi önskemål om en kurs under jullovet, så den 26/12 startar vi en jullovskurs! Den kursen kan bli delad i två delar så att man kan vara ledig över nyår om man vill alt har vi nyårsfirande här med dem som kommer. Där finns det tre platser kvar. Kurserna 2023 är planerade för de första två månaderna: 14/1-22/1 fyra platser kvar, 4/2-12/2 tre platser kvar, 18/2-26/2 tre platser kvar. Det kommer att bli kurser även mars-maj men dessa är inte fastlagda ännu så passa på att styra när du vill ha en kurs så utgår vi från önskemålen när vi lägger schemat. Vill du veta mer om kurserna så ring eller skriv för mer information. 0702271171 eller 0727372760 eller info@petruskajak.com

Varmt välkomna till en vecka i vår bubbla som många beskriver byggveckan. En vecka där du bara bygger, äter och sover och inte behöver hantera vardagens allehanda… En vecka med nya vänner och upplevelser och en vecka som skapar förutsättningar för många fina naturupplevelser med din kajak. / Iréne