Vi har glädjen att meddela att håller en extra kurs ”Bygg din kajak på 8 dagar”. Just nu finns det tre platser kvar! Kursen startar den 10/12 2022 och avslutas den 18/12 2022. Våra kurser är som att leva i en bubbla säger många som varit här. Man äter, bygger och sover och har inte tid att tänka på allt möjligt annat. För många är det en befrielse och en lyx att få så mycket tid för sig själv och sitt intresse för kajak. Maten på kursen är lagad från grunden och bygger på mycket rotfrukter och grönsaker samt rent kött, fisk och fågel. Vi undviker gluten och laktos och vill att alla ska må bra så säg bara till om det är något du inte tål. Övernatta kan du göra på vandrarhem eller hotell men vi har också ett eget B&B på övervåningen i vårt hus. 

Det finns även tre platser kvar på kursen som startar 26/12. Vårens kurser börjar också fyllas så passa på att höra av dej på mail eller telefon till Petrus, info@petruskajak.com eller 0727372760 Välkommen till en kurs som är mer än bara en kurs!