Snart kommer sommaren och vad kan vara härligare än att paddla en kajak du byggt själv? Kom till oss och upplev en fantastisk vecka. I en värld av stress och oro finner du här en plats med ro och focus på en sak, att bygga kajak! Vi fixar allt runt omkring som frukost, fika, mat, säng. Hos oss finner du glädje, motivation och paus från allt det vanliga i livet. En vecka fylld av arbete som ändå ger vila! Visst låter det märkligt men det är vad tidigare byggare har berättat för oss att de upplevt. ” Att jag skulle få en kajak med mig hem visste jag men att jag fick så mycket mer hade jag aldrig kunnat föreställa mig” skrev en av våra byggare i vår gästbok. Att bygga sig en kajak i trä, glasfiber och epoxi är också ett mer hållbart sätt att skaffa sig en kajak än att köpa en i tex plast. Du får mer kajak för pengarna när du bygger själv! Våra kurstillfällen framöver hittar du i kalendern eller så ringer du och pratar direkt med Petrus om när du vill komma och förverkliga din dröm, en egenbyggd träkajak! Det är lättare än du tror.  Och du, glöm inte, man behöver bara en till…