Den 25/3 startar vår nästa kurs i kajakbygge. Passa på att vara en av de som tar chansen till en vecka i vår bubbla, som många liknar byggveckan vid. Igår sa de som bygger just nu att: “Det är ju som att vara på retreat att vara här! Man kan helt koncentrera sig på att bygga kajak. Allt runtomkring känns långt borta. Mat och fika serveras med lagom mellanrum och sen får vi sova i en skön säng. Vilken aktiv vila!”

Har du mycket i vardagen, har du svårt att koppla av. Koppla inte av, koppla om. Kom hit och koppla om. Jag frågade Helena, som nu är mitt i kursen och har byggt skrov och däck och satt luckförsänkningar, linbeslag och sittbrunnssarg på plats, vad hon tycker så här långt:

Det här är något av det roligaste jag har gjort! Jag är bara normalt händig, men med god handledning av Petrus och Iréne kan vem som helst bygga sin egen kajak. Materialet är förberett, instruktionerna är tydliga och miljön tillåtande. Bäst av allt är att vi serveras mat och fika fem gånger om dagen. Vi behöver inte ens tänka på att ta paus, när klockan ringer är lunchen klar. Full fokus på hantverket tio timmar om dagen, en fantastisk möjlighet att bryta sig ur sin vardag och fokusera på något helt annat och nytt. Underbart!

Varmt välkommen att uppleva en fantastisk vecka du också! Ring Petrus 0702271171 så får du veta mera!