Nu har våra förslag på höstens kurser hamnat i kalendern här intill. (Har du inte möjlighet att komma någon av dessa veckor så ring och kolla med Petrus om det blir någon extrakurs när just du kan delta.)

Vi tar emot max 5 deltagare i varje kursvecka så att alla får den hjälp de behöver. Kurserna kräver inga förkunskaper men lite tålamod. Vi finns här både för den som aldrig hanterat verktyg och för den vane snickaren.

Att bygga en kajak på så kort tid som 7-8 dagar gör sig inte självt men är fullt möjligt! Vi startar varje dag kl 9.00 med genomgång av dagens arbete och jobbar på tills lamineringen är klar. Det går inte att i förväg säga om det blir en kort eller lång dag. Endel som gått kursen har varit klara vid 18-tiden medan andra jobbat på till runt 23 och allt däremellan. Allt beror på hur mycket tid man lägger på förberedelserna av den dagens lamineringsarbete.

Det vi säkert vet och många gånger har fått höra är att det inte bara är en kajak man bygger utan det är en upplevelse att vara i den lilla värld som vår verkstad är. Mat- och fikapauser ger stunder av samtal och idéutbyten. Det är en helhetsupplevelse för alla sinnen.