Nu har höstens första byggkurs startat! Det är Ebbe som tillsammans med sin fru bygger ännu en Panthera (han byggde en förra hösten också), Anders som bygger en Frej och Anders som bygger en Black River 500 (en Canadensare). Kommande kurser finns i kalendern här intill (det finns fem planerade kurser under hösten)och skulle det vara bättre med någon annan vecka eller du vill bygga under våren -24 så bara ring Petrus och prata om saken. Det är både enkelt och roligt att bygga sig en egen kajak. Det är också en bra present till någon som fyller år eller gifter sig eller bara behöver något att pyssla med. Kajakerna som byggs här hamnar mellan 15-20 kg. En kajak byggd i trä (plywood) blir lättare, styvare och starkare än motsvarande i glasfiber/polyester eller polyetenplast. Varmt välkommen till en aktiv semestervecka eller en hantverksretreat som någon också kallade våra kurser!