Här kommer vårens kursdatum. Det är än så länge förslag så om någon annan vecka passar dej bättre så ringer du bara och kollar om vi kan ändra vecka. Kurserna är roliga, trevliga och lärorika. Dessutom äter vi god mat och fikar tillsammans! Vill du veta mera så ring oss eller läs mer på hemsidan. Det finns platser kvar på höstens kurser också om du hellre vill få kajaken klar till jul. Glöm inte bort att det är en fin julklapp eller födelsedagspresent att ge bort en kurs!

Förslag på kursdatum

  • Flexibel start under vecka 52 för en kurs över nyår/trettonhelgen.
  • 13 jan – 21 jan
  • 27 jan – 4 feb
  • 10 feb – 18 feb
  • 24 feb – 3 mars
  • 9 mars – 17 mars
  • Vid påsk blir det antingen en kurs som börjar den 23 mars och avslutas med påskhelgen eller en kurs som startar under påskhelgen och pågår fram till den 7 april

Därefter kommer vi också att hålla några kurser till fram till sommaren beroende på när påskkursen blir. Passa på att vara den som styr det! Ring eller skriv och boka din aktiva semestervecka och bygg dej en bättre kajak än du kan köpa!